Loading...

Rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Lappeenrannan Liiketalo Oy

OSOITE

Valtakatu 36 a, 53100 Lappeenranta

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Mauri Hiltunen,
 info@lappeenrannanliiketalo.fi

REKISTERIN NIMI

Lappeenrannan Liiketalo Oy:n henkilökontaktirekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterissä olevia henkilön kontaktitietoja käytetään Lappeenrannan Liiketalo Oy:n markkinointia ja myyntiä sekä verkkopalvelun käytön analysointia ja kehitystä varten.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilökontaktin yhteystiedot sekä käyttäjän tallentamat tiedot ythteydenottolomakkeesta (nimi, sähköposti, puhelinnumero, lomakkeen kautta välitetty lisätieto).

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkopalvelun lomakkeiston kautta kerätyt käyttäjätiedot.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET TAI SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta muiden kuin Lappeenrannan Liiketalo Oy:n sekä osakkeenomistajien käyttöön.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin tiedot sijaitsevat sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisella suojatulla palvelimella pääkäyttäjän myöntämien käyttäjätunnusten takana.

TARKASTUSOIKEUS

Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa. Pyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista. Korjauspyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla rekisterinpitäjään yhteyttä sähköpostitse.

Yhteydenottopyyntö liittyen